Гуангзхоу Боаоси апарата Цо., Лтд

Contact:Ellen
Email:ellen@dukers.com.cn
Tel:+8613826177907
Гуангзхоу Боаоси апарата Цо., Лтд
Адреса : Бр. 5, Луоганг зона Xинсхи Роад, Xинке, Xинсхи, Баиyун дистрикта, Гуангзхоу, Гуангдонг, Кина (копно)
Тел :020 -62630211 /62630233/ 62630707
Мобилни телефон: + 8613826177907
Фаx : 020-62630255
Е-маил адреса:Sales@dukers.com.CN
Wеб:http://www.dukers.com.CN
о нама
Дом > о нама

Основана 2003 године, Гуангзхоу Боаоси апарата Цо., Лтд. (Боаоси) развија образац Италије Дукерс компанија и регистрован у Гуангзхоу, Кина. Онда смо амалгамате са Гуангзхоу Xингнан електрични апарат Цо., Лтд. која има више од 20 година искуства у производњи опреме за хлађење. Стога , наша компанија је постала врло важан произвођач у пољу хлађење опреме на тржиштима у земљи и иностранству.

Засад , имамо комплетан асортиман производа, као што су фрижидера, замрзивача, направите бар цхиллерс и приказивања хладњаци за забаву. У 2007 години, нам производни капацитет износио је преко 500 000 комплета. Покрива око 60 хиљада квадратних метара, наша компанија је напредна ауто-опреме. Боаоси у власништву за 100 долара купујем милион основних средстава са око 800 радника. За Прекоморски тржишта, велика иновација догодило се недавно тако добро. Јачање извоза могућности, инвестирали смо много тога да се изграде потпуно нови радионицу и пословне зграде у Сеп. 2007. Надаље , нам менаџмент систем је потпуно у складу са међународним стандардима. Осим тога, низ нових фрижидера и замрзивача који су посебно дизајнирани за европске земље да исплива након тога.

Наш пословни принцип је сасвим јасан. На домаћем тржишту, посветити се промовише нам бренд, и сигурни смо добијања успех. За прекоморска тржишта, смо пажњу радије велику контролу квалитета, технологија развоја и заштите животне средине, прво на основу филозофије ОЕМ.

Qуалитy Цонтрол: 1) се квалификује своје произведене делове и компоненте, као што су пластичне делове, метални делови, обликовање и алата и остале сродне производе. (2 ) придржавање стандарда затражила тржишту као ЦЦЦ, ЦЕ, ЦБ и УЛ цертификата.

Развој технологије: врло јака и искусна Р &амп; Д тим ће, како се бави, наставка развоја технологије у очување енергије, безбедности хране и свежину, паметно користити простор, Ергономски дизајн, поузданост производа, смањење буке и заштите животне средине. Ово су трајно правцима, ми пратимо.


Заштита животне средине: са пута на, више еколошки производи су опремљени са Р600а гаса и цyцлопентане пеном. Штавише , да би били у складу са европским тржиштима, смо стриктно прати прописима такође и били. Стога , имамо пуно поверење у остваривању добитна комбинација стратегије од стране узајамне бенефиције. Поздрављамо искрено купцима из целог света да сарађује са нама, не само за посао, него и за дугорочне пријатељства између нас.


Гуангзхоу Боаоси апарата Цо., Лтд